Speleologija

Naišli ste na ovu stranicu jer vas je oduvijek privlačio mrak i zato jer ste cijelo djetinjstvo proveli u ormaru ili podrumu igrajući se baterijskom svjetiljkom. Umjesto da kod vas poneki noćni šišmiš u niskom letu izazove vriskove visokih tonova, on vas je privukao u obližnju napuštenu kuću u kojoj je spavao zajedno sa svojom braćom i sestrama.

Na pravom ste mjestu.

Svake srijede iza 20h imamo sastanke i druženje pa možeš doći u ulicu Klaićeva 42/1 u Zagrebu i pridružiti nam se. Potrebno je učlaniti se u PDS Velebit što također možeš napraviti kod nas. Sve ostale informacije dat ćemo ti kad dođeš.

Kako postati speleologom

Potrebno je završiti speleološku školu u nekom speleološkom društvu ili odsjeku, najbolje u SO PDS Velebit, i nakon toga se nastaviti baviti speleologijom. Sve ostalo doći će samo po sebi - izleti, putovanja, ekspedicije, prijateljstva i ljubavi. Imamo sve od navednog i nesebično dajemo.

Na stranici: https://sovelebit.wordpress.com/ možete saznati sve što vas je oduvijek zanimalo o podzemnom svijetu i njegovu istraživanju, a uz malo volje, truda i odricanja i vi možete postati prljavi špiljar.

Dobrodošli!

Barbara Domitrović
Barbara DomitrovićPročelnica

Pošalji nam upit