Vesela ekipa se okupila na vrhu Ravne Gore u Filićevom domu gdje smo uz odličnu hranu i druženje dočekali još jednu punu rotaciju Zemlje oko Sunca. Nekoliko vrlih uzvanika se odvažilo i dati svoj dojam dočeka:

Mene je DJ zamolio za ples, doduše nakon sto me je napao da mu kvarim playlistu koju je on posložio. Mislim si može, tak ti i treba, reko mu pritom lijepo: “ne znate u sto se upuštate”. I nije mu bilo lako, a ja sam pronašla inspiraciju za novi cilj u 2022. - proplesat napokon. Sto se tiče 2021. ta niti ne zaslužuje vise od dvije rečenice, al ova Nova budi uspomene i obecava da će 2022. biti bolja. Uletila sam padobranski na Novu i vidim da je Velebitaski duh tu, nova lica, ali stare price.

Anita Bilandžić

Sretna Nova godina!

Daria Ćurko

Tu gore je prekrasan pogled, malo je ružan

Josip Teklić

Da vam velim nekaj. Ovo tu su moji zvucnici i ak ste si hteli pustati muziku ste si trebali donesti svoje, prosim lepo.

Nikša Glogoški

Jos uvijek mi je zlo i vrti se!

Željko Mešin

Povodom dočeka 2022. godine krema hrvatskog planinarstva iz Klaićeve ulice okupila se, uz razne uglednike iz Krapinsko-zagorske te Međimurske županije, na Ravnoj gori, u mondenom i elitnom planinarskom domu zvanom Filićev dom. Večer je protekla ugodno, decentno i veselo, kako i doliči ovakvom eventu. Ljubazno osoblje doma nije skidalo osmijeh sa lica dok su servirali mesne i veganske delicije te vrhunsko vino Zagorskoga kraja. Dok su se uzvanici iz Međimurja pobrinuli za muzičku podlogu priskrbivši hi-fi opremu te DJ-a sa dugogodišnjim iskustvom koji je rado odobravao svaku želju, Zagorci su osigurali da Novogodišnji ambijent bude potpun uz tešku artiljeriju tj. spektakularni vatromet u ponoć. Planinari Velebita pokazali su svoje naoružanje na plesnom podiju, uz demonstraciju zavidnih plesnih vještina i pregršt dobrih pošalica. Sve u svemu, večer za pamćenje i možemo se samo nadati da nas čeka još koja proslava ovakvog kalibra u 2022.

Petar Rastović