Dragi prijatelji, planinari, speleolozi, alpinisti, zaljubljenici u planine i ljubitelji fotografije, PDS Velebit vas poziva na izložbu fotografija svojih članova koja će vas odvesti od planinskih dubina do visokih vrhova, preko vertikala, grebena i ledenjaka! Iako je riječ o amaterskoj izložbi fotografija, mnoge od njih će vas ostaviti bez daha i zato povedite svoje prijatelje i drage osobe i dođite na izložbu, upoznajte se s našim radom ili jednostavno uživajte u prekrasnim i nevjerojatnim prizorima koje su naši članovi snimili na svojim izletima :)

Izložba će se održati u Studiju Moderne galerije Josip Račić, Margaretska 3 (Cvjetni trg) u trajanju od 3 dana, s otvorenjem u četvrtak 14.3. u 19:00h, a moći će se razgledati do nedjelje 17.3. u 13:00h. Info: https://www.moderna-galerija.hr/izlozba-fotografija-planinarskog-drustva-sveucilista-velebit/

Izložba je donatorskog karaktera te će se sav prikupljeni novac iskoristiti za otkup prostora u Radićevoj 23., sjedištu PDS Velebit-a. Preporučeni dobrovoljni prilog je 20kn.

Veselimo se vašem dolasku!