|
PDS Velebit forum velebitaša i ostalih dobrih ljudi
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
luka
|
Postano: čet srp 24, 2008 2:49 am Naslov: prodajem: panasonic lumix LX2 kameru |
|
|
Prodaje se Panasonic Lumix LX2 digitalna kamera, sa originalnom dokumentacijom, torbicom, CD-om, punjacem, itd., i sa jednom dodatnom baterijom (oko 600 slika bez ponovnog punjenja!), crna, kao na slici:
Kamera je idealna za one koji ocekuju kvalitetu slike bolju od tipicnih "kompaktnih" digitalaca, ali se nisu voljni opteretiti DSLRom. "Raw" zapis, Leica Vario-Elmarit objektiv f 1:2.8, 28-112mm (ekvivalent na 24x36), tezina svega 215 g. Nekoliko oglednih slika (uljucujuci i originalne datoteke u punoj rezoluciji) moze se vidjeti na:
http://nemo.podzone.net:6146/lux/lumix/
Kamera je apsolutno kao nova, cijena svega 1850.-
Zainteresirani se mogu javiti na: tomar@safe-mail.net
luka |
|
| [Vrh] |
|
 |
MihoTnt
|
|
| [Vrh] |
|
 |
luka
|
Postano: čet srp 24, 2008 7:44 am Naslov: |
|
|
[quote="MihoTnt"]http://nemo.podzone.net:6146/lux/lumix/
Ne radi ti link[/quote]
Hvala na upozorenju. Zna biti problem da je ponekada program preglednik podesen da odbija komunicirati sa posluziteljima na "ne-standardnom portu" (...:6146/...) a ima i isp-a i administratora lokalnih mreza koji iz samo njima znanih razloga prekidaju takvu vezu, premda to ne povredjuje bas nikakve internet regule. (hehe - izgleda da mi se smanjuje broj potencijalnih musterija - ali onda neka navale oni koji mogu procijeniti svu ostrinu i kvalitetu boje narecenih svjetlopisa
(malo je o/t pa se ispricavam - ali moze biti interesantno i drugima koji imaju dobrih razloga da posluzuju na portovima razlicitim od 80 - vidi li se to uglavnom/nikako...? jesi li ti direkt na netu ili na nekoj lokalnoj mrezi?)
luka |
|
| [Vrh] |
|
 |
MihoTnt
|
Postano: čet srp 24, 2008 8:12 am Naslov: |
|
|
Evo, sad radi.
Trenutno sam na korporativnoj mreži, od doma sam direktno.
Inače, nedavno sam nabavio Panasonic TZ-5, kompaktni ultrazumaš (10X), inače totalni idiot sa predefiniranim postavkama, mali, lagan, brz, sa velikim lcd ekranom, 9.1 MP, baterija mu traje dosta dugo, na 4GB SDHC stane puno slika...
jedino, malko sam nezadovoljan oštrinom slika - nekako su mi pomalo zrnate, za razliku od npr. slika koje dobijem na Canonu 400D...
Kako si ti bio zadovoljan s ovim Panasonicom? _________________ Don't happy, be worry... |
|
| [Vrh] |
|
 |
luka
|
Postano: pet srp 25, 2008 11:39 am Naslov: PRODANO! |
|
|
prodano, molim administratora da ukloni thread.
(ili ako ima nacina da to mi sami cinimo, molim uputu, ja ne vidim
nikakve mogucnosti da threadopocinatelj istoga cijeloga ugonobi?)
luka |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati vaše postove. Ne možete izbrisati vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|